Interim

Er din virksomhed lille, stor, dansk/international/global kan jeg opfylde behovet for ressourceledelse, midlertidig ledelse, forandringsledelse, kriseledelse og projektledelse, uanset om situationen er planlagt eller det modsatte.

Oplever din virksomhed allerede kraftig vækst? Er ledelseskapaciteten i virksomheden overbebyrdet, men du ønsker at se effekten af en ny ledelsesfunktion inden du fastansætter? Kunne du godt bruge en erfaren leder der hjælper til i den daglige drift? Så er interim ledelse en god og fleksibel løsning for dig.

Med en interim leder skaber du ledelsesrum og fokus på det som er vigtigst for din virksomhed, og derigennem opnås hurtigere resultater, robust risikostyring, samt at kunne tilføre erfaring og faglighed, der sikrer kompetenceløft og effektiv eksekvering.

Et typisk samarbejde omkring interim ledelse tager udgangspunkt i netop din virksomheds situation, og varierer gerne fra 1 til 3 faste dage om ugen i din virksomhed. Efter en kort opstartsfase er interim konsulenten klar til at indgå i driften på top- eller mellemlederniveau. Gennem løbende dialog mellem konsulent og virksomhed udvikles samarbejdet i den retning virksomheden finder det mest gavnligt. Interim ledelse er en populær og ofte anvendt teknik i erhvervslivet, hvilket især skyldes følgende:

  • Nem adgang til erfarne ledere
  • Hurtig opstart sammenlignet med almindelige rekrutteringsprocesser
  • Effektiv hands-on tilgang til virksomhedens aktuelle udfordringer
  • Mere rationel tilgang til driften og nødvendige forandringer.

KONTAKT MIG for at høre mere om mulighederne med interim ledelse i din virksomhed.