André Hjorth Andersen

Jeg har mere end 25 års praktisk erfaring med international transport og spedition. Både som operativ medarbejder og leder hos nogle af Danmarks og Europas førende transportselskaber.

Med en stærk baggrund inden for ledelse, logistik, transport og udvikling har jeg opnået solid erfaring på alle organisatoriske niveauer, så jeg nu kan agere som ekspert indenfor specielt disse områder.

Mine erfaringer er erhvervet fra internationale virksomheder indenfor logistik og transport på alle organisatoriske niveauer.

I en række funktioner har opgaverne omfattet strategi, forretningsplaner, personaleledelse, omstruktureringer, organisationsudvikling / turnaround, projekter, change-management, rådgivning og Supply Chain.

Min personlige tilgang til indsatsområderne er præget af overblik, forretningsforståelse, analyse, prioritering, målrettede initiativer, teambuilding, energisk tempo, engagement og fokus.

I mine tilbagevendende roller som ”troubleshooter” håndteres konflikter og udfordringer gennem indsigt i processer, personprofiler, facilitering og synergi.

KONTAKT MIG GERNE